06 362 198 40‬ mail@benfris.nu

   CROSS-FRIS

   Bij de CROSS-FRIS workouts krijg je les van een professionele CrossFit level 1 trainer en leer je daarnaast altijd 1 principe binnen de vier pijlers van FRIS: Fysiek, Relationeel, Intellectueel of Spiritueel.

   Wat is CROSS-FRIS?

   Een workout van 60 minuten waarin je iedere keer een nieuwe fysieke uitdaging voorgeschoteld krijgt. Zie het als fitness oefeningen in een spelelement. Dit maakt het leuk en uitdagend, want er valt altijd wat te behalen en de training is altijd anders.

   Wat ons uniek en leuk maakt, is dat wij iedere workout ook één principe van de vier pijlers van FRIS behandelen: Fysiek, Relationeel, Intellectueel of Spiritueel. Dat klinkt heel zweverig, maar dat is het niet. Per les volg je een fysieke workout (bijv. 100 air squats binnen 7 minuten) en krijg je tijdens de workout inspiratie over bijvoorbeeld de pijler I (intellect). Bij Intellect (mindset) is het belangrijk om een growth mindset te hebben. We leren je tijdens elke workout 1 principes om een growth mindset te ontwikkelen.

   Diversiteit in workouts

   De lessen vinden plaats in het Sportcentrum Utrecht. De diversiteit aan zalen geven kans om constant gevarieerde workouts aan te bieden.

   CROSS-FRIS proefles

   De beste manier is het gewoon eens te beleven. De workouts volg je in een groep van maximaal 12. Op de volgende momenten kan je een gratis proefles komen volgen:

   Maandag 20.00 – 21.00 uur
   Donderdag 19.30 – 20.30 uur
   Zaterdag 10.00 – 11.00 uur

   Na de proefles kan je 1 proefmaand onbeperkt sporten voor 45 euro. Via onze webshop kan je deze proefmaand aanschaffen.

   Meld je hier of onderaan deze pagina aan voor de proefles!

   Coaches

   Enrico

   …heeft altijd wel een inspirerende quote paraat om jou een extra boost te geven. Zijn grote drive om vooruitgang te boeken, brengt deelnemers (veel) verder dan ze zelf verwacht hadden. Hij heeft inmiddels een paar jaar ervaring in crossfit coaching. Enrico is ook personal hormonal profiling trainer.

   Ben

   …doet niet alleen aan CrossFit coaching, maar kijkt ook waar een individu op holistisch vlak kan groeien. Ben is CrossFit level 1 trainer, conditietrainer en begeleider bij afvaltrajecten en beweegkuren. Ook heeft hij de opleiding tot Personal Hormonal Profiling-coach afgerond.

    

   Zin om te beginnen?