FAQ’s

Op deze pagina vind je de Frequently Asked Questions, oftewel de veelgestelde vragen.
Staat je vraag er niet bij? Klik dan onderaan op de button en vul het contactformulier in,
dan nemen we contact met je op!

Algemeen

Hoe werken wij?

Ons 8 weken programma is gebaseerd op het stimuleren van de hormoonhuishouding via bewegen, voeding en supplementen. Door middel van 1-op-1 coaching en online coaching helpen wij jouw iedere week om blijvende resultaten te boeken.

Via een trainings- en voedingsapplicatie kan je trainingsschema’s krijgen voor iedere sport die je wil beoefenen. We kunnen je resultaten (gewicht e.d) monitoren door periodieke metingen en voortgangsfoto’s. Ook ben je onderdeel van de ‘health hub 030’ community van FRIS met vele gratis voordelen.

Meer weten? Lees het hier.

Op welke locatie(s) zijn wij actief?

Op dit moment zijn wij actief in en rondom de steden Utrecht, Zeist en Amsterdam. We zijn flexibel en kunnen in iedere koffie of trainingscentrum rondom Zeist, Amsterdam en Utrecht met je aan de slag. Voor het 8 weken programma en coaching rondom Utrecht werken wij voornamelijk op locatie in het pand van Move the Brain. De community en online health hub is iedereen die verbonden is via Youtube, Facebook, Instagram en de nieuwsbrief.

Zijn jullie programma’s wetenschappelijk onderbouwd?

Het beïnvloeden van de hormoonhuishouding o.b.v training, voeding en supplementen is al jaren hét onderwerp van vele diverse wetenschappelijke onderzoeken. We maken gebruik van de laatste wetenschappelijke studies op het gebied van voeding, training en supplementen.

Waar kan ik de (juiste) supplementen bestellen?

Je hebt behoorlijk wat troep op de markt en supplementen die niet voldoen aan de norm die
gezond is voor je lichaam. Wij adviseren om je supplementen zelf te bestellen via
deze website.

Kom naar onze gratis workshop en stel al je vragen, als je die hebt, over specifieke supplementen. We helpen je graag!

Nog steeds een vraag?