FAQ’s

Op deze pagina vind je de Frequently Asked Questions, oftewel de veelgestelde vragen.
Staat je vraag er niet bij? Klik dan onderaan op de button en vul het contactformulier in,
dan nemen we contact met je op!

Algemeen

Hoe werken wij?

Ons 8 weken programma is gebaseerd op het stimuleren van de hormoonhuishouding via (kracht)training, voeding en supplementen. Door middel van 1-op-1 coaching en online coaching helpen wij jouw iedere week om blijvende resultaten te boeken.

Via een trainings- en voedingsapplicatie ontvang je trainingsschema’s en kan jij je resultaten (gewicht e.d) monitoren door periodieke metingen en voortgangsfoto’s. Ook kan je via deze app je lessen inboeken, ontvang je online coaching en ben je onderdeel van de community van FRIS. Een database van recepten is ook bereikbaar via de app.

Meer weten? Lees het hier.

Op welke locatie(s) zijn wij actief?

Op dit moment zijn wij alleen actief in de provincie Utrecht. Voor het 8 weken programma en de cross-fris lessen huren wij sportzalen en coachingsruimte(s) van sportcentrum Utrecht. Het is onze droom om in de toekomst een eigen FRIS Health hub te bouwen in Utrecht. De eerste tekeningen liggen hiervoor al op tafel.

Zijn jullie programma’s wetenschappelijk onderbouwd?

Het beïnvloeden van de hormoonhuishouding o.b.v training, voeding en supplementen is al jaren hét onderwerp van vele diverse wetenschappelijke onderzoeken. We maken gebruik van de laatste wetenschappelijke studies op het gebied van voeding, training en supplementen.

Waar kan ik de (juiste) supplementen bestellen?

Je hebt behoorlijk wat troep op de markt en supplementen die niet voldoen aan de norm die
gezond is voor je lichaam. Wij adviseren om je supplementen zelf te bestellen via
deze website.

Kom naar onze gratis workshop en stel al je vragen, als je die hebt, over specifieke supplementen. We helpen je graag!

Nog steeds een vraag?