Anders en uniek = lekkerder in je vel

Jij bent uniek, dus ook je lichaam. Op Jouw Lijf Geschreven is een indrukwekkend nieuw concept dat letterlijk jouw lichaam als uitgangspunt neemt. We meten belangrijke waardes, zodat je precies weet wat je nodig hebt aan voeding en beweging. Zo doe je niet onnodig veel, maar boek je wel ultieme resultaten.

 

Wat maakt ons anders?

FRIS wil het anders doen. Wij geloven in gezondheid voor jou als heel mens. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal, emotioneel en geestelijk. Wij geloven dat dit nauw met elkaar samen hangt. Daarom beginnen wij met onze programma’s niet alleen met het aanpakken van jouw lichaam, maar ook van jouw onbewuste (gedachte)patronen en gewoontes. Dit maakt ons anders.

“To change your body you must first change your mind.”

Waarom vallen zo veel mensen terug in overgewicht als ze stoppen met diëten of sporten? Omdat ze nog steeds dezelfde eetgewoontes hebben om mee door te gaan, net als voordat ze op dieet gingen. FRIS gelooft niet in tijdelijke verandering, maar in een levensstijl, een lijfstijl. Speciaal voor jou. Preciés daarom ontwikkelden wij Op Jouw Lijf Geschreven.

 

Een methode die wél werkt

Jouw lichaam is je motor. Wat je erin stopt, komt er ook weer uit. Daarom willen wij je leren wat jouw lichaam nodig heeft, en wat je het beste kan doen om jouw motor goed te laten functioneren. Niets beter dan als het gesmeerd loopt, toch?

FRIS maakt gebruik van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van sport en gezondheid. Onze pakketten zijn opgebouwd uit de principes van PHP. PHP, voluit Personal Hormonal Profiling, is gebaseerd op het feit dat hormonen de missende link in jouw lichaam zijn die alles bij elkaar houden. Als jouw lichaam in balans is, is alles in verhouding en zou je lichaam in principe in vet, spierweefsel en werking goed in orde moeten zijn. Is dit niet het geval, dan is er sprake van een disbalans in je hormonen.

De programma’s van FRIS richten zich op het verhogen van je stofwisseling door het lichaam te activeren. We stellen sportprogramma’s op en helpen om je voeding zo te optimaliseren dat je een goede hoeveelheid van wel 50 verschillende voedingsstoffen op een dag binnenkrijgt. Door op de juiste manier te eten en de juiste combinaties, tune jij als het ware je motor en verbrandt je lichaam optimaal. We helpen jou dus als het ware om je motor goed te laten lopen. Zo verbrand je en rijd je zo hard én effectief mogelijk, zonder dat je continu weer brandstof toe moet voegen.

 

Zijn veel calorieën een probleem?

De PHP methode heeft aangetoond dat niet de hoeveelheid calorieën het probleem is, maar wél hoe je ze binnenkrijgt, en vooral de juiste combinaties. Jouw lichaam is zo ingericht dat het bepaalde voedingscombinaties moeilijk verteert, hoe lekker het eten ook kan zijn. Door goed te leren eten, gaat jouw lichaam optimaal verbranden.

Goed voor jezelf leren zorgen?

Wil jij leren hoe jij je lichaam goed kan behandelen en verzorgen? Hoe je de juiste combinaties op de juiste momenten kunt eten? En hoe jij je hormonen in balans krijgt en je weerstand opkrikt door de juiste voedingsstoffen extra te eten? Volg dan het programma Op Jouw Lijf Geschreven.

Kennismaken met Ben

Ben is het gezicht van FRIS. Hij heeft passie voor mensen en helpt hen graag om een gezond en vol leven te leiden. Dit doet hij niet alleen door sportbegeleiding, maar juist ook om te kijken naar de onderliggende redenen van bepaald gedrag. Gezondheid zit ‘m niet puur in het fysieke.

Ben raakt geïnspireerd door verder te kijken. Daarom heeft hij zich verdiept in voeding en hormonen, en hoe beiden het lichaam beïnvloeden. De programma’s van FRIS heeft hij ontwikkeld omdat hij gelooft in de wisselwerking tussen voeding, sporten en hormonen. Zijn aanpak is persoonlijk en doelgericht, en hij is een motivator die mensen echt helpt om te veranderen.

Ben is getrouwd en woont in Utrecht. Hij deed eerst de CIOS-academie en daarna studeerde hij hrm. Al sinds 2007 begeleidt hij mensen bij het sporten. Hij is gecertificeerd conditietrainer en begeleider bij afvaltrajecten en beweegkuren. Ook heeft hij de opleiding tot Personal Hormonal Profiling-coach afgerond.